Zlatibor

Ne nudimo Vam samo sobe za boravak. Dajemo vam okruženje tako da možete
doživite najbolje dok ste na odmoru sa nama.

Šta posetiti na Zlatiboru?

Zlatibor, prelepa planinska regija u zapadnoj Srbiji, privlači posetioce svojom prirodnom lepotom i očaravajućim pejzažima. Sa svojim zlatnim brežuljcima i svežim planinskim vazduhom, ovo odredište pruža mir i opuštanje. Uživajte u jezerima, šetnjama prirodom i lokalnoj kulinarskoj ponudi. Zlatibor je savršeno mesto za beg od svakodnevnog života i istinsko uživanje u planinskom okruženju.

 Ovo su neke preporuke našeg hotela.

Gold Gondola Zlatibor

Devet kilometara najmodernije vazdušne trase zlatiborske gondole povezuje centar Zlatibora sa ski centrom Tornik

Dino park

Dino park je tematski park, zabavno - edukativnog karaktera koji pruža jedinstvenu zabavu za sve uzraste, od 1 do 101 godine.

Ski centar Tornik

Skijalište Tornik se nalazi na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 m, 9 km od turističkog naselja Zlatibor.

Stopića pećina

Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani planine Zlatibor, između sela Rožanstvo i Trnava, na par stotina metara udaljenosti od puta Zlatibor-Sirogojno, što je čini jednom od najpristupačnijih speleoloških objekata Srbije. Udaljena je od turističkog centra Zlatibora 19 km.

Gostilje vodopadi

Gostiljski vodopad je jedna od najatraktivnijih hidroloških vrednosti Zlatibora. Nalazi se u selu Gostilje na 25 km od centra Zlatibora.

El Paso City - Zlatibor

Tematski park “El Paso City” smešten je u prelepoj prirodi u kojoj se smenjuju pašnjaci i borova šuma, na samo 14 kilometara od centra Zlatibora, na magistralnom putu ka Jadranskoj obali.